EM Entreprise ApS

EM Entreprise er en mindre virksomhed, stiftet af Erik Rasmussen og Michael Pedersen. 
Michael og Erik har gået på landbrugsskole sammen i 1999 og har haft tæt kontakt siden da. Da Michael en dag spurgte, om Erik manglede en kloakmester, opstod idéen, om at starte virksomhed sammen og pludselig var dozeren købt og virksomheden etableret. 

Vi blev ret hurtige enige om:
Vi vil kun lave det, vi er rigtig gode til og derfor er arbejdsområderne snævret ind til få enkle, som vi til gengæld har stor erfaring i.
Det vi så laver, laver vi 100% hver gang. Da både Erik og Michael er med forrest i produktionen, kan vi med garanti sige, at vi kun laver løsninger, som vi vil have lavet hos os selv.

Erik Rasmussen, 42 år

Drænmester og landmand gennem 20 år. 
Erik er født og opvokset på Granhøjgaard, som han nu ejer selv. Der bliver drevet 650ha med et varieret sædskifte samt reduceret jordbehandling. Ved siden af køres der 150.000m3 gylle med en hjemmebygget gyldeudlægger. Erik er uddannet entreprenørmekaniker og er derfor firmaets smed. Alt kan bygges på værkstedet. 

billede-mangler
billede-mangler

Michael Pedersen, 40 år

Michael står for den daglige ledelse af firmaet.
Michael er kloakmester, entreprenør og tidligere landmand. Han er oprindelig fra Jylland, men har boet på Sjælland i over 12 år efterhånden. Michael har stor erfaring med kloakarbejde og projektering samt ledelse af sådanne projekter. Michael er rørlæggeren i firmaet og befinder sig bedst i hullet foran gravemaskinen eller bagved doceren, hvor de rigtige løsninger og overgange altid findes.

Arbejdsområder

Fokusområdet er drænarbejdet i landbruget, som vi kan se er et område, der ikke alle steder er prioriteret højest i landbruget.
Med Eriks 20 årige erfaring med dræning på egen jord og Michael som kloakmester gennem 10 år, har vi en stor viden og professionalisme i, at udføre rørlægningsarbejde. 

Kloakering i det åbne land
Da vi ikke har grej, der egner sig til små villahaver, har vi valgt at fokusere på det åbne land i stedet. 

Alt jordarbejde giver sig selv for en 35 tons dozer med GPS. En maskine på en den størrelse kan flytte store mængder jord på kort tid. Med en 16 tons gravemaskine kan vi lave både små og mellemstore jobs også. Vi har samarbejdspartnere med større gravemaskiner, hvis det er nødvendigt. 

Udlejning af sjak (Rørlægger samt 16 tons gravemaskine med fører) til større virksomheder for kortere eller længere perioder. 

Firmaet er bygget op på, at vi ikke vil gå med til halve løsninger. Det være sig både med vores grej vi kører med, men også når vi udfører vores arbejde. Der vil ikke blive gået på kompromis med noget som helst.